Ponad 100 nowych pracowników po roku działania Medicover w Radomiu

Published

W Contact Center Medicover w Radomiu w ciągu pierwszego roku działania zatrudnienie znalazło ponad 100 osób. Oddział został uruchomiony w styczniu 2016 roku, a firma już zbudowała silną pozycję na lokalnym rynku pracy. Również dla Medicover radomska placówka stanowi ważny atut – jest jednym z dwóch tego typu centrów działających w strukturach firmy.

Nowe Centrum Kontaktu z Klientem Medicover w Radomiu zostało uruchomione 18 stycznia 2016 roku. Początkowo zatrudniało 30 osób. Dziś, po roku funkcjonowania radomskiego oddziału, pracuje w nim ponad 100 osób.
- Centrum kontaktu w Radomiu jest ważnym ogniwem w działaniach Medicover. Sprawna i łatwo dostępna dla pacjentów infolinia to jedna z podstaw funkcjonowania firmy medycznej. W Medicover stawiamy na wysoką jakość obsługi –  a taką zapewniają pracownicy radomskiego oddziału, którzy mają bezpośredni kontakt z naszymi pacjentami – mówi  Mirosław Suszek, Wiceprezes Zarządu Medicover.
Do końca 2016 roku Centrum Kontaktu z Klientem w Radomiu odebrało 638 tysięcy połączeń. To blisko 1/3 wszystkich telefonów przychodzących na infolinię Medicover.
Dla Radomia centrum jest cennym pracodawcą.
Medicover zbudował na lokalnym rynku pracy pozycję stabilnego i wiarygodnego pracodawcy. Radomski zespół tworzą konsultanci obsługujący pacjentów, liderzy zarządzający zespołami, specjaliści ds. szkoleń, jakości, procesów, pracownicy IT oraz administracji. Osoby zatrudnione w centrum wyróżniają wysokie zdolności komunikacyjne, otwartość na rozwój i umiejętność działania w zespole.
- Każdy nowy pracownik przechodzi szkolenie wstępne, podczas którego nie tylko poznaje Medicover, wartości, standardy i usługi  firmy, ale również nabywa uniwersalne umiejętności związane z obsługą pacjentów. Szkolenia składają się z części teoretycznej, prowadzonej przez trenerów i części praktycznej, którą nowi pracownicy odbywają przy wsparciu doświadczonych pracowników – mówi Anna Kotula, Kierownik ds. Efektywności i Rozwoju Centrum Kontaktu z Klientem.
Medicover oferuje pracownikom przejrzysty system premiowy oraz jasno określone zasady rozwoju ścieżki kariery. Osoby, które wykazują duże zaangażowanie i osiągają dobre wyniki pracy otrzymują dodatkowe korzyści, takie jak prywatna opieka medyczna, czy  karta benefitów.
Centrum Kontaktu z Klientem Medicover mieści się w atrakcyjnej lokalizacji – w biurowcu Radom Office Park w sąsiedztwie Galerii Słonecznej.
Medicover, z uwagi na dynamiczny rozwój, nadal planuje zwiększać zatrudnienie w oddziale w Radomiu. Osoby zainteresowane procesem rekrutacji zachęcamy do zgłaszania swoich kandydatur.

Copy as a Plain Text

Attachments

Download All

2017_03_09_ponad_100_nowych_pracownikow_po_roku_dzialania_medicover_w_radomiu.docx

docx | 48.1 KB

Related Stories
Iwona Pokwicka nowym Wiceprezesem Zarządu Medicover Polska oraz Dyrektorem Pionu Operacyjnego i Medycznego

ago

W styczniu bieżącego roku Iwona Pokwicka została powołana na Wiceprezesa Medicover sp. z o.o. oraz objęła stanowisko Dyrektora Pionu Operacyjnego i Medycznego. Odpowiadać będzie za funkcjonowanie placówek Medicover Polska na terenie całego kraju.
Lider opieki ortopedycznej Rehasport w Szpitalu Medicover

ago

Profesjonalna pomoc medyczna z powodu urazów, wypadków czy kontuzji, kompleksowe leczenie oraz rehabilitacja pod okiem wybitnych specjalistów, dbających na co dzień o sprawność największych gwiazd sportu – dostępna dla pacjentów w warszawskim Szpitalu Medicover na Wilanowie. Klinika Rehasport, dostępna w Medicover, jest jedynym z czterech wiodących ośrodków w Polsce, specjalizujących się w ortopedii, rehabilitacji i medycynie sportowej. O jej profesjonalizmie i wysokiej jakości świadczą międzynarodowe wyróżnienia oraz zaufanie wielu wybitnych sportowców.
E-zdrowie to znacznie więcej niż recepta przez internet

ago

Od samoopieki wspomaganej cyfrowo, poprzez wirtualną wizytę lekarską aż po zdalne badanie. Możliwości, jakie daje e-zdrowie są ogromne. Zdaniem ekspertów internet i telemedycyna mogą być stosowane na każdym etapie leczenia - technologia nie stanowi dzisiaj bariery. Jak jednak rozwijać potencjał rozwiązań zdalnych, by były one skuteczne, użyteczne i bezpieczne dla pacjenta? Co dla dostawców usług medycznych jest dziś priorytetem? Jakich zmian możemy spodziewać się w najbliższych latach?
Rosną oczekiwania pacjentów wobec marek medycznych.

ago

Pacjenci, wybierając prywatną placówkę medyczną,  poza profesjonalizmem lekarza i jakością usługi szukają coraz częściej  czegoś więcej. Liczy się dla nich zaufanie do lekarza, komfort gabinetu,  poczucie bezpieczeństwa oraz siła marki. Dlatego w świecie medycyny  budowanie spójnej marki jest równie ważne, jak w innych branżach.  Rosnąca dynamicznie konkurencja wymusza na firmach medycznych inwestycje  w budowanie silnego brandu na każdym poziomie, począwszy od spójnego  wystroju, skończywszy na wysokiej jakości wyposażeniu centrów  medycznych.

Equator II z jednym z największych centrów medycznych Medicover w Polsce

Firma Medicover przedłużyła umowę najmu centrum medycznego w należącym do spółki Karimpol biurowcu Equator II. Najemca jednocześnie powiększył jego dotychczasowy metraż do 1939 mkw.