Ponad 100 nowych pracowników po roku działania Medicover w Radomiu

W Contact Center Medicover w Radomiu w ciągu pierwszego roku działania zatrudnienie znalazło ponad 100 osób. Oddział został uruchomiony w styczniu 2016 roku, a firma już zbudowała silną pozycję na lokalnym rynku pracy. Również dla Medicover radomska placówka stanowi ważny atut – jest jednym z dwóch tego typu centrów działających w strukturach firmy.

Nowe Centrum Kontaktu z Klientem Medicover w Radomiu zostało uruchomione 18 stycznia 2016 roku. Początkowo zatrudniało 30 osób. Dziś, po roku funkcjonowania radomskiego oddziału, pracuje w nim ponad 100 osób.
- Centrum kontaktu w Radomiu jest ważnym ogniwem w działaniach Medicover. Sprawna i łatwo dostępna dla pacjentów infolinia to jedna z podstaw funkcjonowania firmy medycznej. W Medicover stawiamy na wysoką jakość obsługi –  a taką zapewniają pracownicy radomskiego oddziału, którzy mają bezpośredni kontakt z naszymi pacjentami – mówi  Mirosław Suszek, Wiceprezes Zarządu Medicover.
Do końca 2016 roku Centrum Kontaktu z Klientem w Radomiu odebrało 638 tysięcy połączeń. To blisko 1/3 wszystkich telefonów przychodzących na infolinię Medicover.
Dla Radomia centrum jest cennym pracodawcą.
Medicover zbudował na lokalnym rynku pracy pozycję stabilnego i wiarygodnego pracodawcy. Radomski zespół tworzą konsultanci obsługujący pacjentów, liderzy zarządzający zespołami, specjaliści ds. szkoleń, jakości, procesów, pracownicy IT oraz administracji. Osoby zatrudnione w centrum wyróżniają wysokie zdolności komunikacyjne, otwartość na rozwój i umiejętność działania w zespole.
- Każdy nowy pracownik przechodzi szkolenie wstępne, podczas którego nie tylko poznaje Medicover, wartości, standardy i usługi  firmy, ale również nabywa uniwersalne umiejętności związane z obsługą pacjentów. Szkolenia składają się z części teoretycznej, prowadzonej przez trenerów i części praktycznej, którą nowi pracownicy odbywają przy wsparciu doświadczonych pracowników – mówi Anna Kotula, Kierownik ds. Efektywności i Rozwoju Centrum Kontaktu z Klientem.
Medicover oferuje pracownikom przejrzysty system premiowy oraz jasno określone zasady rozwoju ścieżki kariery. Osoby, które wykazują duże zaangażowanie i osiągają dobre wyniki pracy otrzymują dodatkowe korzyści, takie jak prywatna opieka medyczna, czy  karta benefitów.
Centrum Kontaktu z Klientem Medicover mieści się w atrakcyjnej lokalizacji – w biurowcu Radom Office Park w sąsiedztwie Galerii Słonecznej.
Medicover, z uwagi na dynamiczny rozwój, nadal planuje zwiększać zatrudnienie w oddziale w Radomiu. Osoby zainteresowane procesem rekrutacji zachęcamy do zgłaszania swoich kandydatur.
Attachments

Download All

2017_03_09_ponad_100_nowych_pracownikow_po_roku_dzialania_medicover_w_radomiu.docx

docx | 48.1 KB

Related Stories
Synektik zaopatrzy Medicover w system da Vinci®

Synektik podpisał z Medicover Sp. z o.o. umowę sprzedaży systemu robotycznego da Vinci®. Zgodnie z umową nowoczesny robot chirurgiczny trafi do wielospecjalistycznego Szpitala Medicover w Warszawie. Giełdowa spółka dostarczy system da Vinci® wraz z autoryzowanymi narzędz
Medicover Polska wśród ekspertów XXVIII Kongresu Kadry

Medicover Polska wziął udział w kolejnej edycji Kongresu Kadr – największym w Polsce  spotkaniu profesjonalistów zarządzających ludźmi w firmie. Na zaproszenie Skandynawsko-Polskiej Izby Gospodarczej Kamila Skorupińska, Dyrektor ds. Personalnych wystąpiła w dyskusji pane
200 tys. pobrań aplikacji mobilnej Medicover

Według danych Gemius/PBI [1] ponad 22 mln Polaków używa Internetu za pomocą telefonów i tabletów. Polacy są coraz bardziej mobilni – dostrzegają korzyści płynące z używania smartfonów również jako narzędzia wspierającego ich w codziennych aktywnościach. W odpowiedzi na t
Medicover Polska wyróżniony tytułem "Najlepszy Partner w Biznesie"

Medicover Polska znalazł się wśród firm wyróżnionych tytułem "Najlepszy Partner w Biznesie" przyznawanym przez magazyn Home & Market. Marka, która okazała się zwycięzcą w kategorii opieka medyczna, została doceniona za najwyższy poziom obsługi, najnowsze technologie
Check your inbox for a subscription confirmation email.
By confirming your subscription you will receive the latest content published on this website and consent to your information being securely processed and stored.