lek. med. Agnieszka Motyl

Specjalista medycyny rodzinnej i epidemiolog

Ukończyła Wydział Lekarski Uniwersytetu Medycznego w Łodzi, w 2001 uzyskała specjalizację II° z medycyny rodzinnej, a w 2010 specjalizację II° z epidemiologii.

Pracowała zarówno w prywatnych, jak i publicznych placówkach ochrony zdrowia: poradni rejonowej, pogotowiu oraz poradni medycyny rodzinnej.

Od 2003 r. związana z Medicover jako lekarz, a od 2010 r. zajmuje się również profilaktyką zdrowotną, standardami postępowania medycznego oraz wprowadzaniem Wskaźników Jakości Klinicznej w Dziale Klinicznym Medicover. Obecnie pełni funkcję Kierownika ds. Jakości i Standardów Medycznych.

Współautorka Raportu Zdrowia „Praca. Zdrowie. Ekonomia. Perspektywa 2011-2015”.

Medicover otwiera kolejną placówkę stomatologiczną

Inwestycje w rozwój stomatologii to jeden ze strategicznych celów Medicover Healthcare Services. Firma systematycznie poszerza dostępność do usług stomatologicznych poprzez zwiększanie liczby placówek w nowych lokalizacjach oraz akwizycję firm stomatologicznych. Od 1 września do sieci dołączy kolejne centrum Medicover Stomatologia zlokalizowane przy Alejach Jerozolimskich 96.