Medicover Polska wyróżniony tytułem "Najlepszy Partner w Biznesie"

Medicover Polska znalazł się wśród firm wyróżnionych tytułem "Najlepszy Partner w Biznesie" przyznawanym przez magazyn Home & Market. Marka, która okazała się zwycięzcą w kategorii opieka medyczna, została doceniona za najwyższy poziom obsługi, najnowsze technologie i narzędzia zaspokajające potrzeby klientów.

Najlepszy Partner w Biznesie, to konkurs organizowany co roku przez magazyn ekonomiczny Home&Market, który pozwala wyróżnić stabilne i wychodzące naprzeciw potrzebom klientów firmy.

Medicover w Polsce od 23 lat zapewnia swoim pacjentom pełną opiekę medyczną. Jednym z kluczowych czynników decydujących o sukcesie jest oczywiście jakość świadczonych usług. Dlatego nasz najsilniejszy kapitał to wysoko wykwalifikowana kadra medyczna, sprzęt medyczny i standard opieki. Jakość oznacza dla nas też udzielenie pacjentowi właściwej pomocy we właściwym czasie i miejscu, we właściwy sposób i w odpowiedzi na konkretną potrzebę medyczną. Dlatego umożliwiamy różne drogi kontaktu z lekarzami – obok standardowej wizyty w placówce dostępne są konsultacje zdalne za pośrednictwem telefonu, czatu lub wideorozmowy. Doceniają to nasi partnerzy biznesowi – firmy, które decydują się na opiekę medyczną dla swoich pracowników

– mówi Artur Białkowski, Wiceprezes Zarządu Medicover Polska.

Organizatorzy podkreślają, że firmy wyróżnione tytułem "Najlepszy Partner w Biznesie" cechuje przede wszystkim otwarta, pro-kliencka postawę. Obserwując zmieniający się rynek, wiedzą, jakie potrzeby pojawiają się u klientów i wychodzą im naprzeciw.

10 2018 - Najlepszy Partner w Biznesie.jpg

Medicover Polska o telemedycynie na FinTech & InsurTech Digital Congress

Jaka jest perspektywa rozwoju telemedycyny na najbliższe pięć lat? Czy w ochronie zdrowia można z powodzeniem wdrażać i wykorzystywać sztuczną inteligencję (AI), machine learing i rozszerzoną rzeczywistości? Czy i jak zmieni się w najbliższych latach model świadczeń usłu
Synektik zaopatrzy Medicover w system da Vinci®